Mes que música

Associació

El Festival

+

El principal projecte de Més que Música és la creació del primer festival exclusiu de música local amb un gran format i amb el valor afegit d'un espai firal per a promocionar empreses locals i sobretot el consum de productes Km0.


El festival més que música neix a conseqüència de la situació crítica en què es troba l'economia local i sobretot la cultura. És un projecte impulsat per quatre joves de Ciutadella, amants de Menorca, la nostra cultura i la música feta a casa. L'illa actualment es troba en un moment on la riquesa musical és abundant, on molts projectes nous i en creixement s'han vist limitats per la pandèmia i en una societat on la consciència pel consum de producte local està també en creixement. Arrel d'aquí neix aquesta iniciativa, ambiciosa i pensada per quan les restriccions sanitàries ho permetin. Es tracta d'un projecte a llarg termini, de gran envergadura i sobretot amb una visió de futur.

El Festival Més que música consisteix a realitzar una jornada cultural a Ciutadella de Menorca on la música sigui el motor i el reclam i on també hi hagi un espai per la promoció de productes locals i de KM0 de l'illa de qualsevol sector. Es disposarà un escenari principal on passaran més de 10 grups diferents al llarg del dia, tots grups i cantautors de Menorca, i un espai firal on empreses, associacions i petits i mitjans comerços pugui promocionar-se, vendre i crear una xarxa de contactes. A més a més, es deixarà un espai a l'horari de migdia, per fomentar el consum als bars i restaurats de dins del poble col·locant estratègicament concerts en petit format per fer ambient mentre la gent consumeix.

Qui som?

Música

L'espai Música

+

L'espai música serà el motor i l'altaveu principal, el reclam per a la gent en aquest festival. Aquest consistirà en un escenari situat al Pla de Ciutadella, una zona rehabilitada i que compleix les dimensions i les característiques bàsiques per poder realitzar un esdeveniment d'aquestes característiques.

Es proposarà un cartell que en funció del tipus de música i l'horari segmentarà el propi públic creant una oferta variada i per a totes les edats.
Hi passaran més de 10 grups diferents, amb l'horari de 9:00h a 01:00h, deixant una pausa les hores de sol al migdia convidant al públic a pujar al poble i a passejar per la fira per a consumir.

Playlist d'aquí

Local

L'espai firal

+

Al Pla, on hi haurà l'escenari principal s'obrirà un espai firal on botigues, empreses i associacions podran vendre, promocionar-se i crear una xarxa de contactes locals. S'obrirà una convocatòria perquè els interessats puguin apuntar-se complint els següents requisits:

1. Han de ser empreses o comerços locals.
2. Es prioritzarà i donarà facilitats i més visibilitats als productes Km0.
3. Es prioritzarà i donarà facilitats a associacions culturals i ecologistes.

Productes

L'espai poble

+

Al moment en què es descansi a l'espai música, es col·locaran de forma estratègica espais de petit format dins el centre històric de Ciutadella per a fomentar que els assistents/es puguin i consumeixin als bars del poble.

Comerços del Casc antic